InToMission

Vacature

Officemanager
(8 uur per week)

Heb jij passie voor missionair werk? Vind je het leuk om allerlei administratieve en organisatorische werkzaamheden te doen? Kom dan InToMission versterken.

Wij begeleiden, coachen en trainen mensen die vanuit Gods roeping verschil willen maken in de levens van mensen wereldwijd. Het InToMission-team bestaat uit acht teamleden. We begeleiden momenteel ruim dertig missionair werkers voor de lange termijn en daarnaast  diverse korte coachtrajecten en (gezins)debriefings.

Vanwege de groei van ons werk en onze organisatie zijn wij op zoek naar een officemanager die zich als vrijwilliger wil inzetten om verdere groei mogelijk te maken.

Jouw profiel

Je hebt hart voor zending en missionair werk en affiniteit met officemanagement. Je werkt graag in een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je hebt een relevante  opleiding of werkervaring als officemanager. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Je bent bereid om als vrijwilliger te werken of beschikt over een achterban die jou wil gaan ondersteunen met giften voor de uren die je bij ons werkt.

Functieomschrijving

Je vindt het een leuke uitdaging om administratieve en organisatorische taken binnen een organisatie uit te voeren, bijvoorbeeld: agendabeheer, notuleren,  mailaccounts, opbouwen van digitale dossiers, vertalen van teksten naar Engels, opstellen van overeenkomsten, samenvatten en bijhouden van evaluatieformulieren, bijhouden van een takenlijst, en het organiseren van vergaderingen.  

Wat wij bieden

Een enthousiast team, om mee samen te werken. Contact met missionair werkers over de hele wereld. Jouw bijdrage is van belang voor het zendingswerk en de opbouw van Gods Koninkrijk. Een functie waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Je kunt je werkzaamheden vanuit huis doen. Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Reageren

Als je je herkent in dit profiel en de functie je aanspreekt, ontvangen we graag je motivatiebrief en cv. Stuur een email naar info@intomission.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margriet Muurling, InToMission, 06 – 20570180.