InToMission

Vacature

Medewerker financiële administratie
(2 uur per week)

Heb jij passie voor missionair werk? Vind je het een uitdaging om onze finance naar een hoger niveau te tillen? Kom dan als vrijwilliger InToMission versterken. Wij begeleiden, coachen en trainen mensen die vanuit Gods roeping verschil willen maken in de levens van mensen wereldwijd. Vanwege de groei van ons werk en onze organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie die zich wil inzetten om verdere groei mogelijk te maken.

Jouw profiel

Je hebt een hart voor zending en missionair werk en affiniteit met financiële administratie. Je werkt graag in een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je hebt een relevante opleiding en/of werkervaring.  Je bent bereid om als vrijwilliger te werken en kan beschikken over een achterban die jou wil gaan ondersteunen met giften voor de uren die je bij ons werkt.

Functieomschrijving

Je bent in staat om financiële taken zelfstandig binnen een organisatie uit te voeren, bijvoorbeeld: facturatie en verwerking van bank- en kastransacties, crediteuren- en debiteurenadministratie. Je vindt het een uitdaging om mee te helpen aan het optimaliseren van de administratie, denk aan: automatiseringsprocessen, opstellen van  rapportages (waaronder conceptjaarrekeningen), het maken van periodieke afsluitingen en btw-aangiftes. Je  denkt proactief mee. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en werkt nauw samen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

Een enthousiast team, om mee samen te werken. Contact met missionair werkers over de hele wereld. Jouw bijdrage is van belang voor het zendingswerk en de opbouw van Gods Koninkrijk. Een functie waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Je kunt je werkzaamheden vanuit huis doen. Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Reageren

Als je je herkent in dit profiel en de functie je aanspreekt, ontvangen we graag je motivatiebrief en cv. Stuur een email naar info@intomission.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margriet Muurling, InToMission, 06 – 20570180