InToMission

Vacature

Communicatiemedewerker
(4 uur per week)

Heb jij passie voor missionair werk? Houd je ervan om andere mensen te inspireren en in beweging te zetten? Ben je iemand die heel praktisch aan de slag wil gaan om ons werk te ondersteunen? Kom dan InToMission als vrijwilliger versterken.

Wij begeleiden, coachen en trainen mensen die vanuit Gods roeping verschil willen maken in de levens van mensen wereldwijd.

Jouw profiel

Je hebt hart voor zending en missionair werk. Je hebt een relevant afgeronde opleiding. Minimaal twee jaar werkervaring, inclusief grafische vormgeving. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré. Passie voor taal, design en typografie. Je bent proactief. Je bent goed in het vertellen van verhalen in tekst en beeldvorming. Je hebt ervaring met Adobe Creative Suit, INDesign, Photoshop en/of Illustrator. En natuurlijk ook met WordPress en Microsoft Office. Je bent bereid om als vrijwilliger te werken of beschikt over een achterban die jou wil gaan ondersteunen met giften voor de uren die je bij ons werkt.

Functieomschrijving

Je belangrijkste taak is het onderhouden van de websites, verzorgen van (online) publicaties en bijhouden van social media.  Waar nodig help je ook bij het redigeren van teksten, documenten en vertalen van materialen en boeken in het Engels. Samen met de directeur ontwikkel je een communicatiestrategie. Je ontwikkelt een digitaal archief met daarin illustratiematerialen en getuigenissen van missionair werkers wereldwijd.

Wat wij bieden

Een enthousiast team, om mee samen te werken. Contact met missionair werkers over de hele wereld. Jouw bijdrage is van belang voor het zendingswerk en de opbouw van Gods Koninkrijk. Een functie waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Je kunt je werkzaamheden vanuit huis doen. Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Reageren

Als je je herkent in dit profiel en de functie je aanspreekt, ontvangen we graag je motivatiebrief en cv. Stuur een email naar info@intomission.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margriet Muurling, InToMission, 06 – 20570180.