InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Miranda Swijnenburg

Mijn naam is Miranda Swijnenburg, en ik ben sinds begin 2022 PR & Communicatiemedewerker bij InToMission. Een van mijn taken is het verzorgen van de maandelijkse nieuwsbrief.

Samen met mijn man en twee dochters heb ik acht jaar in de Kaukasus-regio gewoond en gewerkt. Daar mocht ik met mijn gaven en talenten het vertaalwerk van Gods woord ondersteunen. Dit deed ik onder andere door het ontwerpen van beeldwoordenboeken, alfabetiseringsmateriaal en boekjes met schrift gedeelten. Ook hield ik mij bezig met het organiseren van diverse teammeetings en workshops. Na acht jaar was het tijd om onze missie daar los te laten. We mochten het werk teruggeven in Gods handen, en kijken wat hij voor ons gezin in petto heeft in Nederland. Dat ik me nu als vrijwilliger mag inzetten voor InToMission is een mooie vervolgstap.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt hoe goed het is om je verhaal kwijt te kunnen bij mensen die door hetzelfde proces zijn heengegaan. Zowel bij voorbereiding, als op het veld, en zeker bij je re-entry is het fijn om begeleid te worden door mensen die niet gek opkijken van jouw verhaal.

Wil jij begeleid of gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.