InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Martine van Asperen

Mijn naam is Martine van Asperen en voor mij is het heel belangrijk dat missionaire werkers zich op hun plek voelen op het veld. Het helpt als je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw hart heeft en met welk doel je gaat. Wat is het fijn als iemand je helpt dit te onderzoeken!

Samen met mijn man Anton en onze drie dochters hebben we vier jaar onder moeilijke omstandigheden ontwikkelingswerk gedaan in Afghanistan, en daarna nog twee jaar gewerkt onder vluchtelingen in Griekenland. Door goede begeleiding en bewustwording van factoren die invloed uitoefenen, kijken we als gezin terug op een hele mooie en waardevolle tijd op het veld. En dat gun ik iedereen die deze stap maakt.

De begeleidende kant van mijn werk als jeugdverpleegkundige mocht ik op het veld ook inzetten voor o.a. lokale werkers en vluchtelingen in verschillende projecten. Ook het geven van interactieve trainingen over cultuur, religie en werken met impact is iets dat ik samen met mijn man graag deed. Eenmaal weer terug in Nederland ben ik me nog meer gaan verdiepen in het begeleiden van mensen, zodat ik anderen door processen en situaties heen kan helpen, en zij hun gaven en talenten kunnen (blijven) ontdekken en inzetten.  

Graag denk ik samen met jou na over de plek waar jij je mag gaan inzetten, en hoe jij daar met jouw gaven en talenten kunt werken met impact en daardoor blijvende veranderingen mag brengen.

Wil jij begeleid of gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.