InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Marinka Deddens

Mijn naam is Marinka Deddens en ik wil graag samen met jou op zoek gaan naar jouw drive, roeping en passie. Van daaruit kunnen we kijken welke stappen je daarna kunt zetten. Ik vind het belangrijk dat iedere missionair werker begeleid. Dat geeft zoveel meer diepgang en daardoor meer resultaat.

Het werken in een andere cultuur is intensief en enorm waardevol. Veel dagelijkse dingen ervaar je daar extremer dan in je `eigen’ land. Ook maak je vaak een diep leerproces door. Dan is het prettig om op iemand terug te kunnen vallen, die onafhankelijk is, waarmee je kunt reflecteren. Dat helpt je om de dingen weer in perspectief te kunnen plaatsen en te ontdekken wat je volgende stap is en hoe je die stap wilt zetten.

Zelf heb ik vier jaar in Oeganda gewoond en gewerkt. Het was altijd al een droom van mij om naar het buitenland te gaan en ontwikkelingswerk te doen. In 2011 hebben mijn man en ik die kans gegrepen. We vertrokken begin 2012 en kwamen eind 2015 terug naar Nederland. Ik heb Human Resource Consultancy-werk gedaan bij een Nederlandse NGO en ik ben coördinator en coach geweest voor een organisatie die Nederlandse studenten begeleidt die stage lopen in Oeganda. Ik heb Organisatiepsychologie gestudeerd en na mijn studie heb ik in Nederland onder andere als consultant gewerkt voor een groot accountants & consultancybedrijf.

Ik breng nu graag al mijn passies en opgedane ervaringen samen in mijn werk: jou helpen om op zoek te gaan naar de volgende stap in je leven en jouw uitzending tot een succes te maken. 

Wil jij begeleid worden? Neem dan contact met ons op.