InToMission

Jij in hun wereld!

Marinka Deddens

Marinka

Mijn naam is Marinka Deddens en ik wil samen met jou op zoek naar jouw drive, roeping en passie én welke stappen je moet nemen om daar te komen. Ik wil dat iedere ontwikkelingswerker en zendeling met een coach op zijn/haar reis gaat omdat ik geloof dat het zoveel extra diepgang geeft en daardoor meer resultaat.

Het werken in een andere cultuur is intensief en enorm waardevol; veel dagelijkse dingen ervaar je veel extremer dan in je ‘eigen’ land maar het geeft je tegelijkertijd ook een diep leerproces. Dan is het prettig om op iemand terug te kunnen vallen, die onafhankelijk is, waarmee je kan reflecteren zodat je de dingen weer in perspectief kunt plaatsen, weet wat de volgende stap is en hoe je die wilt nemen.

Zelf heb ik vier jaar gewoond en gewerkt in Oeganda. Het was altijd al een droom van me om naar het buitenland te gaan en ontwikkelingswerk te doen. In 2011 kwam die kans heel dichtbij en hebben mijn man en ik die gegrepen. We vertrokken begin 2012 en kwamen eind 2015 weer terug. In deze tijd ben ik ook moeder geworden van onze twee zonen. In die tijd heb ik Human Resource Consultancy werk gedaan bij een Nederlandse NGO en ben ik Coördinator en Coach geweest voor een organisatie die Nederlandse studenten begeleid die stage doen in Oeganda. Ik heb Organisatiepsychologie gestudeerd en na mijn studie heb ik in Nederland onder andere als consultant gewerkt voor een groot Accountants & Consultancy bedrijf.

Ik wil nu al mijn passies en opgedane ervaringen samenbrengen in mijn werk: jou helpen om op zoek te gaan naar jouw volgende stap in je leven en jouw uitzending tot een succes te maken.

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Vul je mail adres in en ontvang onze nieuwsbrief