InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Harmen & Marianne van Hasselt

Wij zijn Harmen en Marianne van Hasselt. Het is onze passie om door middel van onze kennis en ervaringen zending wereldwijd te ondersteunen. Nadat we beiden een aantal jaren in Nederland in het onderwijs hebben gewerkt, zijn we in 2003 naar Noord Afrika vertrokken. Daar zijn we eerst als taalstudenten en later als NGO-werkers, homeschool mom en teamleiders aan de slag gegaan. Door ons leven en werken mochten we het goede nieuws delen met de mensen om ons heen. Een onverwachte evacuatie bracht ons weer terug in Nederland. Inmiddels wonen we met onze vier kinderen alweer vijf jaar in Frankrijk. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van debriefing.

Debriefing is een proces van een aantal dagen waarin je terugkijkt naar wat er gebeurd is de afgelopen jaren op het veld en wat de impact hiervan is. Dit kan zijn tijdens een transitiefase, bij terugkomst of ergens middenin.

Uit ervaring weten we wat het is om te wonen in een andere cultuur en te werken in internationale teams met uitdagend werk en crossculturele diversiteit om je heen. In zo’n omgeving maak je veel dingen mee die een grote impact kunnen hebben, maar waar je eigenlijk op dat moment geen tijd voor hebt om bij stil te staan. Je gaat maar door en je stopt, bij wijze van spreken, al die verschillende dingen in je rugzak met de gedachte: ‘dat komt later wel’. Het is gezond om af en toe tijd te nemen om te kijken wat je met je meedraagt. Om samen die rugzak uit te pakken en keuzes te maken over wat je wellicht niet meer wilt meenemen, of nu eindelijk eens wat beter wilt gaan bekijken. In dit proces willen we je graag begeleiden. Zodat je na een week van uitpakken, je opgeruimde rugzak weer kan omhangen en met hernieuwde moed en perspectief weer verder mag gaan in het wandelen met Hem, waar Hij je ook leidt. Je kan voor een persoonlijke debriefing bij ons terecht, maar ook als stel, als gezin, als team, of na een crisis.

Naast de standaard debriefing kan je ook kiezen voor een avontuurlijke variant! De Jura bergen, onze achtergrond als sportleraar, plus onze expertise in debriefing combineren we in een avontuurlijk model. Samen de bergen in, het ervaren van de natuur, je lichaam, je rugzak, samen kijken naar wat je zoal meedraagt. Kom en beleeft het!

Wil jij gedebrieft worden? Neem dan contact met ons op.