InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Margriet Muurling-Wilbrink, MA

Mijn naam is Margriet Muurling. In 2009 ben ik gestart met InToMission, een droom die uitgekomen is. Ik heb jarenlang in het buitenland gewerkt en toen gemerkt hoe belangrijk het is om goede (onafhankelijke) begeleiding te krijgen als je in een andere cultuur gaat wonen en werken.

Als je ervoor kiest om je roeping naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika of Oost-Europa te volgen, komt er nogal wat op je af. Je wordt gevraagd om veel los te laten wat je bekend en vertrouwd is. Je krijgt te maken met onzekerheden en onduidelijkheden. Het is dan fijn om de vragen waar je mee rondloopt en de dingen waar je tegenaan loopt te delen met iemand die dit vanuit eigen ervaring kent en begrijpt. Mijn verlangen is dat InToMission een plek voor jou mag zijn, waar jij je verhaal kwijt kunt, waar je opgebouwd wordt en waar je kunt groeien. Kortom een plek waar jij voorafgaand aan, tijdens en na je verlof helemaal jezelf kunt zijn.

Wie ben ik? Ik ben getrouwd met Durk. Onze dochter heet Jedidja. Ik woon in Elburg. Voordat ik trouwde, heb ik acht jaar in Cambodja gewerkt voor ZOA Vluchtelingenzorg en TEAR. Ik werkte daar als verpleegkundige en projectmanager. Tussendoor heb ik ook nog een jaar in Albanië gewerkt tijdens de Kosovocrisis. Verder heb ik in Afrika en Oost-Europa een aantal short-termprojecten uitgevoerd. Sinds 2003 ben ik terug in Nederland. Ik heb zes jaar gewerkt bij Bijbelschool De Wittenberg als mentor en coördinator van de zendingsopleiding. In 2005 heb ik de studie Medische Antropologie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

De coachings- en debriefingopleidingen die ik volgde:
– 2014 Basic Debriefing Seminar – Le Rucher Ministries, Frankrijk
– 2015 Crisis and Trauma Peer Response Training – Le Rucher Ministries, Frankrijk
– 2018 Gecertificeerd LeRucher Debriefer
– 2018 Gecertificeerd Life Language Communication Coach

Ik geniet er enorm van om mensen die Gods roeping willen volgen te begeleiden. Wil jij begeleid of gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.