InToMission

Jij in hun wereld!

Margriet Muurling-Wilbrink, MA

Mijn naam is Margriet Muurling en ik ben getrouwd met Durk Muurling en moeder van onze lieve dochter Jedidja. Ik woon in Elburg. Voor mijn huwelijk heb ik acht jaar gewerkt als verpleegkundige en project manager in Cambodja met ZOA Vluchtelingenzorg en TEAR. Ook heb ik tussendoor nog een jaar gewoond en gewerkt in Albanië, tijdens de Kosovocrisis. Mijn ervaringen liggen in diverse landen in Azië, maar daarnaast heb ik korte termijn ervaringen opgedaan in Afrika en het voormalige oost Europa.

Sinds ik terug ben in Nederland (2003) heb ik zes jaar gewerkt op de Bijbelschool ‘De Wittenberg’, waar ik mentor en coördinator was van de zendingsopleiding. In 2005 heb ik mijn studie Medische Antropologie aan de universiteit van Amsterdam afgerond met als afstudeeropdracht: ‘de relatie tussen cultuur en ondervoeding’. In de afgelopen jaren ben ik ook adviseur geweest voor het Mission Centre en Missionair Advies Centrum.

In augustus 2009 ben ik begonnen met het initiëren van InToMission, een droom die werkelijkheid is geworden! Het geven van begeleiding aan mensen die ergens op deze wereld hun ‘roeping’ willen vorm geven, om zo samen te dienen in Gods Koninkrijk. InToMission is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen en het besef hoe belangrijk (onafhankelijke) begeleiding is als je in een andere cultuur of ander land gaat wonen en werken. Als je de stap maakt om Gods weg te volgen en alles los te laten wat je bekend en vertrouwd is, dan kom je dingen tegen die soms best lastig zijn en die je dan graag wilt delen met iemand die het begrijpt, of om het een plek te geven of om er mee te leren omgaan. Mijn verlangen is dat InToMission zo’n plek mag zijn voor vele mensen die deze weg met God gaan. Een plek om je verhaal kwijt te kunnen, een plek om opgebouwd te worden, een plek om te huilen, een plek om te ontmoeten, een plek om samen te werken, een plek om te groeien, een plek om te leren, een plek om te blijven ontwikkelen en een plek om jezelf te zijn met jouw kennis, gaven en talenten.

2014: ‘Basic Debriefing Seminar’ – Le Rucher Ministries, Frankrijk

2015: ‘Crisis and Trauma Peer Response Traing’ – Le Rucher Ministries, Frankrijk

2018: Gecertificeerd LeRucher Debriefer. Le Rucher Ministries is aangesloten bij ‘the Association of Christian Counsellors’ in Engeland.

2018: Gecertificeerd Life Language Communication Coach

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?