InToMission

Jij in hun wereld!

Maaike van der Toorren

Mijn naam is Maaike van der Toorren en ik hou van mensen die bereid zijn om over de grenzen van landen en van zichzelf heen te kijken. Ik ben geboren in Afrika als dochter van zendelingen en heb in Engeland en Oeganda gewoond. Samen met mijn man Wouter en onze 3 kinderen hebben we 4 jaar in Portugal gewerkt als gemeentestichters. Daar hebben ervaren hoe belangrijk het is om te weten wie je bent, wat je roeping is en om mensen om je heen te hebben staan die je door mooie- en moeilijke tijden heen helpen.

Samen met jou wil ik de weg gaan bewandelen die jou over grenzen gaat brengen om Gods woord en Zijn liefde te delen. Samen zullen we onderzoeken wat je al in je rugzak hebt zitten aan kennis en wat je er nog aan toe kan voegen. Ook gaan we gaan ontdekken wat voor culturele uitdagingen je tegen zult komen en hoe je daar mee om zou kunnen gaan. Want dat het werken als zendingswerker of ontwikkelingswerker een uitdaging is, dat staat vast. 

Naast het begeleiden van volwassenen heb ik ook een groot hart voor kinderen en tieners die naar het zendingsveld gaan. Voorbereiding en begeleiding voor hen is minstens net zo belangrijk! De wereld om hen heen zal heel erg gaan veranderen. Ook al zijn kinderen veerkrachtig, er komt nog steeds heel veel op hen af waardoor ze altijd anders zullen zijn. Dit proces begeleiden is van groot belang. Het feit dat ik zelf een Third Culture Kid (TCK) ben er thuis drie TCK’s heb rond lopen draagt bij aan die passie voor de kinderen. Samen als gezin de weg naar het zendingsveld bewandelen is een rijke zegen. 

Het verlangen om Gods werk te zien groeien en om de missionair werkers er bij de ondersteunen is wat mijn hart sneller doet kloppen en waarom ik er voor je wil zijn.

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Vul je mail adres in en ontvang onze nieuwsbrief