InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Maaike van der Toorren

Mijn naam is Maaike van der Toorren en ik hou van mensen die bereid zijn om over de grenzen van landen en van zichzelf heen te kijken. Ik ben geboren in Afrika als dochter van zendelingen en heb in Engeland en Oeganda gewoond. Samen met mijn man Wouter en onze drie kinderen hebben we vier jaar in Portugal gewerkt als gemeentestichters. Daar hebben we ervaren hoe belangrijk het is om te weten wie je bent, wat je roeping is en om mensen om je heen te hebben staan die je door mooie en moeilijke tijden heen helpen.

Samen met jou wil ik de weg gaan bewandelen die jou over grenzen gaat brengen om Gods Woord en zijn liefde te delen. We gaan onderzoeken wat je al in je rugzak hebt zitten aan kennis en vaardigheden en wat je er nog aan toe kunt voegen. Ook gaan we gaan ontdekken wat voor culturele uitdagingen je tegen gaat komen en hoe je daarmee om kunt gaan. Want dat het werken als zendingswerker of ontwikkelingswerker een uitdaging is, staat vast!

Naast dat ik met veel plezier volwassenen begeleid, heb ik ook een groot hart voor kinderen en tieners die naar het zendingsveld gaan. Voorbereiding en begeleiding is voor hen minstens zo belangrijk! De wereld om hen heen zal heel erg gaan veranderen. Ook al zijn kinderen veerkrachtig, er komt veel op hen af. Het is belangrijk om hun proces goed te begeleiden, weet ik uit eigen ervaring als Third Culture Kid (TCK) en moeder van drie TCK’s. Samen als gezin de weg naar het zendingsveld mogen bewandelen, is een rijke zegen! 

Het verlangen om Gods werk te zien groeien en om missionair werkers hierbij te ondersteunen, is wat mijn hart sneller doet kloppen en waarom ik er graag voor je wil zijn. Wil jij begeleid of gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.