InToMission

Jij in hun wereld!

Life Languages

We praten met elkaar. We proberen elkaar te begrijpen. We proberen naar elkaar te luisteren. We proberen met elkaar te communiceren. Maar soms begrijpen we elkaar helemaal niet. Soms snap je niet wat je de ander nu bedoelt of hoe iemand in je team waarmee je samenwerkt reageert. Heel vaak kan dat de nodige frustratie en zelfs boosheid geven. Of soms worden we gewoon stil. En dan hebben we het nog over communiceren binnen je eigen cultuur. Maar wat als je gaat wonen en werken in een andere cultuur waarin mensen nog weer heel anders communiceren? Niet alleen anders communiceren in woorden, maar ook in gebaren en gezichtsuitdrukkingen.

Communiceren doen we allemaal op onze eigen unieke manier. Om die communicatie om te zetten in communicatiekracht, is een persoonlijke handleiding eigenlijk onmisbaar.

Life Languages™ biedt inzicht in je eigen, persoonlijke en unieke communicatiekracht.

Life languages™ gaat uit van zeven verschillende talen die terug te voeren zijn op hoofd, hart en handen. Met anderen woorden, er zijn zogenaamde cognitieve, emotieve en kinetisch talen.

Life languages™ kent de volgende zeven talen: Mover, Doer, Influencer, Responder, Shaper, Producer en Contemplator. Iedereen heeft elke taal tot zijn beschikking alleen hebben we allemaal zo onze voorkeuren.

Door middel van het invullen van een vragenlijst worden jouw voorkeuren zichtbaar. In een gesprek zul je dan ontdekken en herkennen welke talen je het meest gebruik en welke talen je meer moeiten zal kosten om te gebruiken. Het is een ontdekkingstocht over je eigen manieren van communiceren en wat dat dan betekent om met anderen te communiceren die andere voorkeuren hebben. Een ontdekkingstocht in contact met je partner, met je teamgenoten of met mensen die jij in je bediening ontmoet en waar jij mee samenwerkt. Wil je deze ontdekking aangaan?

 

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Vul je mail adres in en ontvang onze nieuwsbrief