Jij in hun wereld!

©InToMission 2013           Privacy verklaring

Log in bij jouw e-portfolio

Inloggen

Ladies Only Ontmoetingen


Je hebt een verhaal te vertellen, maar hoe doe je dat – nu je weer terug bent in Nederland? Zoveel ervaringen, een duidelijke roeping ervaren, mooie mensen leren kennen, zoveel geleerd over hoe het leven zó verschillend kan zijn.  Het is fijn om in Nederland te zijn, maar je mist tegelijkertijd het leven ‘daar’ ook zo erg. Hoe kunnen die twee werelden een plek in het leven nu krijgen? Is je uitzending, roeping of droom nu UIT?


Het is soms lastig om je verhaal volledig te vertellen aan je familie, je vrienden of je directe omgeving. Je vertelt weleens wat en er worden vragen aan je gesteld. Maar je voelt je niet altijd helemaal begrepen. En misschien vraag je je ook wel eens af hoe je al jouw ervaringen kan gebruiken in het leven in Nederland. Hoe kan je hier van betekenis zijn in jouw buurt en in jouw leven in Nederland?


Je bent niet de enige die met deze vragen rondloopt en daarom dagen we je uit om op één van onze ontmoetingsdagen te komen en je ervaringen en vragen te delen. Vrouwen te ontmoeten die net als jij hun weg in Nederland weer proberen te zoeken na (langdurig) verblijf in het buitenland. Een dag waarin je jouw verhaal mag delen, je herkenning vindt bij andere vrouwen en waarin je elkaar kunt bemoedigen! Wie weet groeit er weer een nieuwe vriendschap uit voort. Laat je verrassen en verwennen. Wees welkom!Data 2019 zijn:

15 juni 2019


Ladies Only agenda

Lees hier een reactie van een van de deelnemers

Reactie in bloem.jpg