InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Hillie van der Horn

Mijn naam is Hillie van der Horn en mijn passie is ieders unieke kwaliteiten naar boven halen. Ik wil jou graag helpen te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je soms kan belemmeren. Ik wil graag samen met jou kijken, waar jij het meest tot je recht komt en welke vaardigheden en kennis je daarvoor nodig hebt. 

Jij denkt erover na om begeleid te worden in je keuzes om de zending in te gaan of ontwikkelingswerk te gaan doen. Die diepte-investering is de moeite waard. Het houdt je visie scherp, helpt je focus te houden en moeilijkheden te overwinnen.

Mijn man en ik hebben samen twee jaar ontwikkelingswerk gedaan in Afrika voor Medair. We hielden ons bezig met het slaan van waterputten en het begeleiden van de lokale staf in alle logistieke processen. Daarna heb ik in Nederland mensen begeleid die naar het veld gingen. Ik volgde de post-hbo Coaching van CC Excellence. Nu combineer ik mijn passie voor coachen en begeleiden met mijn passie voor ontwikkelings- en zendingswerk. Ik wil graag de mensen die ik coach bemoedigen om de weg te gaan die God ze wijst. Ieder met zijn of haar eigen, door God gemaakte, unieke set aan gaven en talenten.

Op dit moment geniet ik van mijn gezin, mijn drie jonge jongens en het nieuwsgierig zijn naar het leven zelf. Wil jij begeleid of gecoacht worden? Neem dan contact met ons op.