InToMission

Jij in hun wereld!

Hillie van der Horn

Mijn naam is Hillie van der Horn en mijn passie is ieders unieke kwaliteiten zo naar boven brengen in jezelf dat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je soms kan belemmeren om daar te komen. Gericht op het doel ontdekken waar jij het beste tot je recht komt en wat je nodig hebt dat te kunnen doen in ontwikkelingswerk of zendingswerk is van onschatbare meerwaarde.

Jij denkt erover na om begeleid te worden in je keuzes om de zending in te gaan of ontwikkelingswerk te gaan doen. Die diepte investering is de moeite waard. Het houd je visie scherp, helpt je focus te houden in moeilijke tijden en kan soms de verwarring in je geroepen weten en het super moeilijk hebben in het veld overzichtelijk maken.

Mijn man en ik hebben samen 2 jaar ontwikkelingswerk gedaan in Afrika voor Medair. Waterputten slaan en begeleiden van lokale staf in alle logistieke processen. Daarnaast heb ik in Nederland ook mensen begeleid die naar het veld gingen. Nu combineer ik mijn passie van coachen en begeleiden met mijn passie ontwikkelingswerk en zendingswerk. Hierdoor hoop ik dat jij je bekwaam weet en voelt om je eigen weg te gaan zoals God je gemaakt heeft met jouw unieke set aan gaven en talenten.

Op dit moment geniet ik van mijn gezin, mijn drie jonge jongens en het nieuwsgierig zijn naar het leven zelf.

Opleiding:

Post HBO coaching; CC-excellence

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Vul je mail adres in en ontvang onze nieuwsbrief