InToMission

SUPPORT
IN CHALLENGING
CIRCUMSTANCES
AND VOLATILE
ENVIRONMENTS

Global Risk Advice

Global Risk Advice is ontstaan door een droom van een paar doorgewinterde security professionals om zowel passie gedreven organisaties met een wereldwijde ministry als lokale NGOs te ondersteunen in het veilig houden van hun personeel. 

Humanitaire- en ontwikkelingswerkers, maar vooral ook zendelingen, worden geconfronteerd met veel uitdagingen. Veiligheid is er daar zeker één van. De vaak beperkte middelen maken de grote veiligheidsindustrie onbereikbaar voor hen en de lokale staf. Terwijl dat juist de mensen zijn die vaak het meeste risico lopen. Daar wil Global Risk Advice verandering in brengen.

Wij rusten juist deze mensen toe, en bemoedigen en ondersteunen hen. Veiligheid is niet ons eerste en enige doel, maar we willen focussen op jouw missie en wat jouw staf of team nodig heeft om dat te bereiken. Wij ondersteunen jou door beleid te maken dat jullie beschermt. We trainen medewerkers op veel verschillende vlakken om hen toe te rusten voor hun missie. En we trainen organisaties in security en crisis management, maar bieden ook ondersteuning als er een crisis of calamiteit is.

Wij denken graag met je mee hoe jij jouw passie en missie veilig kunt uitvoeren!