InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Gezinsdebriefing

Een gezinsdebriefing is zowel het vertellen van je persoonlijke verhaal, maar hierin mag ook jullie verhaal als gezin een plek krijgen! Het is niet alleen belangrijk voor jullie als ouders om jullie verhaal te vertellen en om het een plek te geven, maar ook jullie kinderen zijn het waard om te vertellen hoe hun leven in jullie land is (geweest). In een gezinsdebriefing is er tijd voor ieders persoonlijke verhaal, maar daarnaast ook een ontdekkingstocht hoe elk gezinslid het leven in een ander land of in een transitie ervaart. Gezinsdebriefing biedt een mogelijkheid om je verhaal met elkaar te delen. We doen dit op een interactieve manier aangepast aan jullie als gezin.

Samen een boom schilderen

Waar liggen jullie wortels? Wat zijn de mooie dingen? Waar zitten de gebroken takken, de afgevallen bladeren of wat maakt de boom nog mooier? Samen als gezin aan de slag met deze vragen door middel van een schilderij

Gezinsdebriefing

.

Third Culture Kid

Samen Swirly cakejes bakken om te ontdekken hoeveel culturen we met ons meedragen. Ben je vooral blauw? Vooral geel? Of ben je een Swirly en ben je zowel blauw en geel, en groen en rood? Terwijl we bezig zijn ontstaan de mooiste gesprekken.