InToMission

Jij in hun wereld!

Debriefing

Debriefing is je verhaal vertellen. Je verhaal vertellen vanuit jouw gezichtspunt met jouw ervaringen en jouw gevoelens. Het doel van een debriefing is om je te helpen om alles wat achter je ligt een plek te geven in je leven, zodat je een bepaalde periode af kan sluiten. Afsluiten staat hierbij niet voor vergeten, maar wel dat je de (ingrijpende) dingen een plek kan geven, en dat het je niet steeds belemmerd in je functioneren en je dagelijks leven.

Tijdens een debriefing wordt er systematisch aandacht besteed aan wat er feitelijk is gebeurd, de gedachten die dat met zich meebrengt, de hiermee gepaard gaande emoties en ook de eventuele lichamelijke ervaringen, zoals o.a. de stress, die dit met zich meebrengt.

Hoe beter je een bepaalde periode die achter je ligt kan afsluiten, hoe beter je ook weer een nieuwe periode kan beginnen. Het maakt dan geen verschil of dit nu weer is om je te settelen in Nederland of opnieuw te worden uitgezonden naar het buitenland. Een debriefing helpt je om weer opnieuw naar de toekomst te kijken. Een re-entry start met een goede debriefing!

Het debriefingstraject wat InToMission aanbied is gebaseerd op het “excange at the cross model” van  Le Rucher Ministries. De debriefers van InToMission hebben training gevolgd bij Le Rucher en minimaal het certificaat ‘basic debriefing’ behaald of ook het certificaat ‘Crisis and Trauma Peer Response Training’. Alle debriefers van InToMission zijn of gecertificeerd debriefer bij Le Rucher Ministries of zijn in proces tot certificatie.

Re-entry

Voor re-entry zijn we met een nieuwe specifieke website bezig zodat je straks daar heel veel informatie kan vinden over re-entry. 

Privacy statement
Disclaimer
Klachten formulier
Inloggen e-portfolio

mail: info@intomission.nl
Tel:   +31 6 20570180

Copyright (c) InTomission 2020

Vul je mail adres in en ontvang onze nieuwsbrief