InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

AZAR-Missiefonds


AZAR Missiefonds is een stichting die het werk van InToMission ondersteunt. Het is best moeilijk om telkens weer voldoende financiën te vinden om het werk van InToMission ook financieel te blijven bekostigen. InToMission werkt met mensen die van giften leven en dan is het vaak de vraag of er ook voldoende geld is om de begeleiding te betalen. Dit is ook de reden dat InToMission graag de kosten van de begeleiding laag wil houden. Maar naast de begeleiding zijn er soms ook extra kosten, zoals een werkbezoek naar Afrika om een missionair werker op te zoeken om ter plekke een stuk coaching en begeleiding te geven. Het is heel vaak zodat de zendeling of een thuisfrontteam die niet kan betalen. De visie van InToMission is ook heel sterk dat missionair werkers zich blijven ontwikkelen, ook op professioneel gebied, ook al wonen ze ergens in hartje Afrika. Ditzelfde geldt voor de medewerkers in het InToMission team. Vaak is er voor deze extra activiteiten niet voldoende geld. AZAR-Missiefonds wil graag hierin ondersteunend zijn aan InToMission. 

Ook kan het een mogelijkheid zijn als een missionair werker nog niet de kosten van de nodige begeleiding kan betalen, dat een zedelingen een beroep kan doen op AZAR-Missiefonds om tijdelijk hierin ondersteuning te vinden. Voor meer informatie over AZAR-Missiefonds, kijk eens op de website of stuur een mail naar info@azar-missiefonds.nl

Hoe kun je AZAR-Missiefonds en dus ook  InToMission ondersteunen?

  • Je kan in je kerkelijke gemeente of elders een collecte houden voor dit werk.
  • Je kan AZAR-Missiefonds sponsoren zonder dat het je wat kost. Dit kan je doen door middel van online shoppen. Log eerst in bij azar.doelshop.nl en ga naar shoppen en de aangesloten winkels doneren over het bedrag wat je uitgeeft. Zo geef je zonder dat het je wat kost. Dat noemen wij het nieuwe geven!

Zo help je ons de zending te helpen.