InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

AZAR Missiefonds

AZAR Missiefonds is een stichting die het werk van InToMission ondersteunt. Het fonds doet dat onder meer op de volgende manieren:

1. Ondersteuning in de kosten van begeleiding en coaching
De meeste missionair werkers die naar InToMission komen voor begeleiding leven van giften. Niet iedereen is in staat om vanaf het begin de begeleidings- of coachingskosten (volledig) te betalen. Om die reden willen we de kosten voor deze groep graag zo laag mogelijk houden. Het AZAR Missiefonds kan in zo’n situatie financieel bijspringen. 

2. Ondersteuning van buitenlandbezoeken
Soms heeft een missionair werker net wat extra begeleiding in het buitenland nodig. Denk daarbij aan een werkbezoek van de InToMission-begeleider of -coach. Zo’n reis naar een land in Afrika, Azië of Latijns-Amerika is bepaald niet goedkoop. Soms kan een missionair werker of thuisfrontteam dit niet of slechts gedeeltelijk betalen. Als zo’n bezoek noodzakelijk is, kan het AZAR Missiefonds dat ondersteunen.

3. Ontwikkeling van het team
Voor medewerkers van InToMission is het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Ook hier wil het AZAR Missiefonds graag financieel aan bijdragen.

Het AZAR Missiefonds is afhankelijk van giften. Je kunt dit belangrijke werk op verschillende manieren ondersteunen:
– Organiseer een collecte in je kerk.
– Steun het fonds zonder dat het je iets kost, door middel van online shoppen. Log dan eerst in bij doelshop.nl. De aangesloten winkels, zoals Hema, Coolblue, Mediamarkt en nog veel meer, doneren vervolgens een deel van het bedrag wat jij online uitgeeft aan ons. Zo steun je ons, zonder dat het jou ook maar iets kost.
– Natuurlijk kun je het AZAR Missiefonds ook ondersteunen door donateur te worden of een eenmalige gift te geven. Maak dan je gift over op Stichting AZAR Missiefonds, rekeningnummer NL63RABO0118594419.

Mogen we op jou rekenen?