InToMission

InToMission

Jij in hun wereld!

Online meetings

In de afgelopen tijd hebben we samen met Missie Nederland, in verband met de coronacrisis, verschillende online meetings georganiseerd.

Hoewel de coronacrisis in een aantal landen inmiddels wat lijkt af te zwakken, blijken verschillende missionair werkers nog wel behoefte te hebben aan Zoom-meetings waarin zij elkaar kunnen ontmoeten en hun ervaringen kunnen delen. Daarom hebben we, als InToMission, besloten om deze online bijeenkomsten te blijven organiseren.

Iedereen
Iedereen die bij global missions (internationale zending) is betrokken, is welkom bij deze online ontmoetingen. De bijeenkomsten zijn interessant voor:

  • zendings- en ontwikkelingswerkers die ondanks de coronacrisis in het buitenland zijn gebleven
  • missionair werkers die halsoverkop zijn teruggekeerd naar Nederland (tijdelijk of voorgoed)
  • zendings- en ontwikkelingswerkers die in Nederland op verlof zijn en voorlopig niet meer terug kunnen
  • leden van thuisfrontteams die willen leren hoe ze juist in deze tijd hun missionair werker(s) kunnen ondersteunen of die anderen vanuit hun ervaring willen bemoedigen
  • medewerkers van ontwikkelingshulp- en zendingsorganisaties die verhalen en gebedspunten van hun werkers willen delen

Tijdens de online ontmoetingen gaan we (afhankelijk van het aantal deelnemers) in kleinere groepjes uiteen, zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal en gebedspunten te delen.

Doe mee
Je bent van harte welkom op onze online ontmoetingen. We zijn benieuwd naar je verhaal en willen er graag voor je zijn. Als je je aanmeldt, ontvang je een e-mail van ons met een link naar de online ontmoeting. We maken gebruik van het programma Zoom. Handleiding om ZOOM te gebruiken.

Agenda

Online meetings voor zendelingen:
18 september 2020 om 10 uur – NL tijd (CEST)
22 september 2020 om 20 uur – NL tijd (CEST)

 

Aanmeldingsformulier online meeting